WebApp

Om het voor jouw gasten overzichtelijk te houden bieden wij onze WebApp aan. Dit is een pagina waarin alles terug te vinden is zoals het animatieprogramma, de inschrijvingen voor een activiteit, bestellingen van de broodjes, reserveringen van het restaurant, de gehuurde fietsen, etc. Daarbij kan de gast hier ook alle informatie vinden over het park, van het noodnummer in geval van calamiteiten tot de openingstijden van de supermarkt.

Kortom, een fantastische aanvulling waar alles wat ons platform te bieden heeft samenkomt door koppelingen met al onze modules. 

Ideaal is ook dat je deze pagina gemakkelijk op elk niveau als I-frame kunt instellen. Je doet gemakkelijk zelf en bouwt hem daarmee vrijwel in elke native app.

Koppellingen met externe partijen

Naast dat de omgeving gekoppeld kan worden met al onze modules en de bedrijfseigen informatie erin staat is het ook mogelijk om deze omgeving te koppelen met externe partijen.

Zo hebben o.a. partijen als Staatsbosbeheer, de KNMI en nog meer bedrijven koppelingen die makkelijk toegevoegd kunnen worden zodat je gasten alles op 1 plek terug kunnen vinden. 

Helemaal te gek toch?!

Talen

Onze gastenomgeving is in meerdere talen beschikbaar, waaronder natuurlijk Duits, Engels en Frans. Zodat iedere gast gebruik kan maken van deze omgeving.

Wat kost het?

De prijs van de Recreatheek is afhankelijk van de duur van je abonnement en de eventuele extra modules die je hierbij wilt gebruiken. Wil je een offerte op maat voor jouw bedrijf? Laat het ons weten en wij sturen je een gedetailleerde offerte toe.

Interview

Wat gebruikers van de Recreatheek vinden

Zij werken er al mee

(en nog vele anderen)

Klaar om jouw animatieprogramma naar het volgende niveau te brengen?

Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken!

Enthousiast? Wij geven je graag een demo!