Geefjeop.nl

Gasten zich online laten inschrijven voor activiteiten en eventueel vooraf laten betalen met iDeal, PayPal, Sofort of Bancontact. Dat kan gemakkelijk via geefjeop.nl
Je maakt zelf in de Recreatheek een inschrijving aan en deze wordt weergegeven op geefjeop.nl wanneer jij dat wil en tot wanneer jij dat wil.
Wil je liever een eigen adres waar jouw gasten zich op moeten geven? Vanzelfsprekend valt dit te fixen!
Moet de gast betalen voor activiteit? Dan wordt de betaling direct via Mollie, Pay.nl of Multisafepay verwerkt. De gast ontvangt vanzelfsprekend een keurige bevestiging van zijn aanmelding.

Tickets versturen

Als een gast zich inschrijft dan ontvangt deze een keurige bevestiging. Het is echter ook mogelijk om kant en klare tickets inclusief QR code te versturen. Deze QR code kan corresponderen met het toegangspoortje van het zwembad of indoorspeeltuin.

Exporteren en afdrukken van deelnemerslijsten

Natuurlijk is het dan wel zo handig dat je weet wie er precies zich allemaal in hebben geschreven. Dit wil je tenslotte zeker bij betaalde activiteiten graag controleren. Met twee klikken exporteer je een heldere deelnemerslijst.

Er is voor het receptiepersoneel zelfs een apart frontoffice is waarop zij kunnen inloggen en de inschrijvingen van de gasten kunnen bekijken en gasten kunnen toevoegen die zich onverhoopt toch aan de balie willen opgeven.

App voor het animatieteam

Organiseer je een musical of ander groot evenement waar veel deelnemers op af komen, dan is de wachttijd aan de deur iets dat je wil voorkomen. Maak dan gebruik van de app die het animatieteam kan downloaden om tickets te scannen. Hiermee voorkom je gezoek in lange papieren inschrijflijsten en scan je eenvoudig het ticket van de gast die staat te wachten. Super handig!

Managementinformatie

Omdat je natuurlijk wil weten welke activiteiten succesvol zijn en wat deze eventueel hebben opgeleverd kun je alle managementinformatie exporteren. Zo zie je direct welke activiteiten succesvol zijn gebleken en welke activiteiten wat minder populair zijn.

Wat kost het?

De prijs van de Recreatheek is afhankelijk van de duur van je abonnement en de eventuele extra modules die je hierbij wilt gebruiken. Wil je een offerte op maat voor jouw bedrijf? Laat het ons weten en wij sturen je een gedetailleerde offerte toe.

Interview

Wat gebruikers van de Recreatheek vinden

ZIJ WERKEN ER AL MEE
(en nog vele anderen)

Klaar om jouw animatieprogramma naar het volgende niveau te brengen?

Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken!