Zoeken

Talloze activiteiten en draaiboeken

De Recreatheek is gevuld met honderden activiteiten en draaiboeken. Wij zorgen ervoor dat er zeer regelmatig nieuwe activiteiten aan toe worden gevoegd. Ook worden bestaande activiteiten tijdig vernieuwd aan de nieuwe trends.
Ben je op zoek naar kindertheaterverhaaltjes of een draaiboek van een sportactiviteit? In de Recreatheek heb je een ruime keuze aan activiteiten op het gebied van sport, spel, theater, creativiteit, show en speurtochten. Van een klein kennismakingspelletje tot een volledig uitgewerkt draaiboek van een speurtocht.

Inspiratie

Laat je inspireren door de activiteiten uit de Recreatheek. Natuurlijk hoef je de activiteiten niet één op één te gebruiken,  maar kun je ook activiteiten kopiëren naar je persoonlijke database en aanpassen met je eigen creatieve sausje.

Materiaallijsten

Om niet voor verrassingen komen te staan kun je met één druk op de knop de materiaallijst voor een bepaalde periode afdrukken. Zo weet het animatieteam precies wat ze nodig hebben voor de activiteiten.

Programmeren

Snel en makkelijk

Hoe snel wil je een animatieprogramma samenstellen? In de Recreatheek is het gewoonweg een fluitje van een cent. Met een paar klikken maak je de gewenste periode voor het animatieprogramma aan. Je bent nu klaar om het animatieprogramma te vullen met de leukste activiteiten uit de database of eigen activiteiten.

Basisprogramma's

Heb je weinig inspiratie of misschien geen tijd? Geen probleem! Wij kunnen voor alle gewenste periodes animatieprogramma’s in je account zetten. Deze kun je dan zelf aanpassen naar eigen kraak en smaak.

Postermodule

Ben jij die onduidelijke handgeschreven posters voor de aankondiging van activiteiten ook zo beu? Met de handige postermodule print je binnen no-time professionele posters uit.

Taalmodules

Heb jij gasten uit Duitsland op jouw bedrijf? Neem dan als extra optie de talenmodule. Met de talenmodule kun je animatieprogramma’s zowel in het Nederlands als in het Duits direct exporteren naar papier, website of app.


Het is natuurlijk ook mogelijk om programma’s aan te maken in het Engels of Frans.

Eigen huisstijl

Animatieprogramma exporteren

Wil je echt een gelikte uitstraling van je animatieprogramma? Kies dan voor professioneel drukwerk. In de Recreatheek maak je zelf de pagina’s aan die jij  naast het animatieprogramma belangrijk vindt.

Wil je de fietsverhuur promoten en de broodjesservice onder de aandacht brengen Het kan allemaal en je zult verrast (en trots) zijn op je eigen  samengestelde boekje.

Mooi opgemaakte achtergronden​

Natuurlijk wil je dat het programma er vrolijk uitziet. Het is tenslotte animatie! Dit doe je door één van de vele opgemaakte achtergronden te kiezen. Wil je liever helemaal je eigen huisstijl, dan ontwerpen wij deze achtergrond voor jou. Zelf een mooie achtergrond aanleveren mag natuurlijk ook. Je kan het zelfs in geheel eigen huisstijl exporteren.

Specials

De leukste activiteiten als aanvulling op het animatieprogramma!

In samenwerking met TOP-Recreatie bieden wij vol trots de specials van 2021 aan!

Maak het animatieprogramma nog uitdagender en kies voor één van deze te gekke specials. De specials zijn verrassende activiteiten die nauwkeurig door TOP-Recreatie en de Recreatheek zijn geselecteerd op prijs en kwaliteit. De specials worden door specialisten uitgevoerd.

Voor het seizoen 2021  hebben wij de succesvolle activiteiten zoals de schuimparty, Drumtastic en de DJ workshop op veler verzoek opnieuw opgenomen in ons aanbod. Vanzelfsprekend zijn er ook nieuwe leuke activiteiten aan ons aanbod toegevoegd. Wat dacht je van Soekky Stories, Bamboestieken of hutten bouwen met Palènpa! De specials vormen een geweldig leuke aanvulling op het animatieprogramma.

Activiteiten die de gasten zeker bij zullen blijven!

 

Wat kost het?

De prijs van de Recreatheek is afhankelijk van de duur van je abonnement en de eventuele extra modules die je hierbij wilt gebruiken. Wil je een offerte op maat voor jouw bedrijf? Laat het ons weten en wij sturen je een gedetailleerde offerte toe.

Interview

Wat gebruikers van de Recreatheek vinden

Zij werken er al mee

(en nog vele anderen)

Klaar om jouw animatieprogramma naar het volgende niveau te brengen?

Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken!