Programmeren

Snel en makkelijk

Hoe snel wil je een animatieprogramma samenstellen? In de Recreatheek is het gewoonweg een fluitje van een cent. Met een paar klikken maak je de gewenste periode voor het animatieprogramma aan. Je bent nu klaar om het animatieprogramma te vullen met de leukste activiteiten uit de database of eigen activiteiten.

én je kunt nog meer....

Animatieprogramma's maken

Heb je weinig inspiratie of misschien geen tijd? Geen probleem! Wij kunnen voor alle gewenste periodes animatieprogramma’s in je account zetten. Deze kun je dan zelf aanpassen naar eigen kraak en smaak.

Poster & Activiteiten database

Ben jij die onduidelijke posters in Word-art voor de aankondiging van activiteiten ook zo beu? Of kom je niet direct op een juist draaiboek. We bieden een database met honderden creatieve activiteiten en Posters. Zo kun je altijd ”door” als je even in je creativiteit tekortschiet.

Taalmodules

Heb jij gasten uit het buitenland op jouw bedrijf? Neem dan als extra optie de talenmodule. Met de talenmodule kun je animatieprogramma’s zowel in het Nederlands als in het Duits, Frans of Engels direct exporteren naar papier, website of app.

Inschrijven met ticket & betalen

Wil je gasten aanmelden voor een activiteit? Geef ze een gepersonaliseerd ticket en laat ze online betalen via jou betaalprovider.

Bedrijfseigen vormgeving animatieprogramma's

We maken jouw programma ook in jouw huisstijl. Van kleur tot logo, met eventueel een eigen URL of WebApp. Van drukwerk tot programmaboekje of poster. Alles is om maat te maken. Heb je meerdere parken? Wij voeren je concernbeleid volledig door.

Recreatheek App & Frontoffice

Praktisch! Handig! Wij komen zelf uit het werkveld en wéten daarmee wat handig is. Een praktische Frontoffice ingang voor de receptie waarmee snel boekingen kunnen worden gedaan. En voor de entertainers een ticketscanner, overzicht van activiteiten in een handige app zodat ze altijd op elk moment snel kunnen schakelen.

De backoffice is zo ingericht dat elke afdeling met zijn functies alles kan zijn wat hij/zij nodig heeft.

Interview

Wat gebruikers van de Recreatheek vinden

Wat kost het?

We bieden Programmeren aan in een Basis, Pro en Expert pakket. Zo kun je al beginnen met programmeren vanaf €995.- per jaar!

Zij werken er al mee

(en nog vele anderen)

Klaar om jouw programma naar het volgende niveau te brengen?

Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken!

Enthousiast? Wij geven je graag een demo!