Koppelingen

Via de Recreatheek kun je vrij eenvoudig het animatieprogramma publiceren op je website. Jouw websitebouwer kan het zelfs zo instellen dat oude animatieprogramma’s niet meer zichtbaar zijn. Wij leveren een XML en API koppeling aan en jouw websitebouwer zorgt voor implementatie in jouw website.

Native App

Maak je al gebruik van een native-app? Dan heb je geluk, want het animatieprogramma kan simpel hierin worden opgenomen. Via een I-frame dat is opgemaakt in de kleuren van je huisstijl “framen” wij het animatieprogramma in de app. Verander jij iets in het animatieprogramma, dan wordt dit automatisch aangepast in de app.
Publiceer je het animatieprogramma ook via Narrowcasting? Ook hier kun je vaak via onze XML stream jouw programma casten.

API

Al onze producten zijn ook beschikbaar via de API. En er zijn al veel koppelingen via onze partners gerealiseerd. Maar gekoppeld aan het juiste pakket is het mogelijk de API door je eigen webbouwers te implementeren. 

In verschillende talen

Alle animatieprogramma’s zijn te publiceren in meerdere
talen. 

Snel aangepast

Wil je graag nog iets aanpassen in het animatieprogramma? Geen probleem.
De wijzigingen worden automatisch doorgevoerd op je website of app.

1 omgeving 3 modules

Via de Recreatheek kun je gemakkelijk het animatieprogramma publiceren op je website. Wij leveren een XML/API koppeling aan en jouw websitebouwer zorgt voor de implementatie in de website.

Interview

Wat gebruikers van de Recreatheek vinden

Wat kost het?

We bieden de module Reserveren, Bestellen of Programmeren aan in een Basis, Pro en Expert pakket. Kies welke je het meeste nodig hebt. Wij adviseren je graag om te kijken welke tijdswinst je kunt behalen met onze modules

Zij werken er al mee

(en nog vele anderen)

Klaar om jouw animatieprogramma naar het volgende niveau te brengen?

Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken!

Enthousiast? Wij geven je graag een demo!