Publiceren

Via de Recreatheek kun je vrij eenvoudig het animatieprogramma publiceren op je website. Jouw websitebouwer kan het zelfs zo instellen dat oude animatieprogramma’s niet meer zichtbaar zijn. Wij leveren een XML of JSON koppeling aan en jouw websitebouwer zorgt voor implementatie in jouw website.

App (RecreatieApp) en Narrowcasting

Maak je al gebruik van de Recreatie-app? Dan heb je geluk, want het animatieprogramma kan simpel hierin worden opgenomen. Via een I-frame dat is opgemaakt in de kleuren van je huisstijl “framen” wij het animatieprogramma in de app. Verander jij iets in het animatieprogramma, dan wordt dit automatisch aangepast in de app.
Publiceer je het animatieprogramma ook via narrowcasting? Ook hier gaan wij de uitdaging aan en leveren wij de juiste koppeling.

In verschillende talen

Alle animatieprogramma’s zijn te publiceren in meerdere
talen. Sowieso zijn alle activiteiten in het Duits vertaald en bespaar je dus flink op dure vertaalkosten. Neem een abonnement op de talenmodule en wij leggen je uit hoe het werkt. Appeltje Eitje!

Realtime wijzigingen zichtbaar​

Wil je graag nog iets aanpassen in het animatieprogramma? Geen probleem.
De wijzigingen worden automatisch doorgevoerd op je website of app.

Website​

Via de Recreatheek kun je gemakkelijk het animatieprogramma publiceren op je website. Jouw websitebouwer kan het zelfs zo instellen dat oude animatieprogramma’s niet meer zichtbaar zijn. Wij leveren een XML of JSON koppeling aan en jouw websitebouwer zorgt voor de implementatie in de website.

Talenmodule

Heb jij gasten uit Duitsland op jouw bedrijf? Uiteraard is de horeca module ook beschikbaar in het Duits.


Mocht het nodig zijn, dan kun je ook kiezen voor Engels of Frans.

Wat kost het?

De prijs van de Recreatheek is afhankelijk van de duur van je abonnement en de eventuele extra modules die je hierbij wilt gebruiken. Wil je een offerte op maat voor jouw bedrijf? Laat het ons weten en wij sturen je een gedetailleerde offerte toe.

Interview

Wat gebruikers van de Recreatheek vinden

Zij werken er al mee

(en nog vele anderen)

Klaar om jouw animatieprogramma naar het volgende niveau te brengen?

Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken!