Bestellen

Met deze module kunnen jouw gasten makkelijk een reservering maken in het restaurant, een bestelling plaatsen voor de snackbar of warme broodjes bestellen voor de volgende ochtend. Daarbij is er een mogelijkheid om gelijk te betalen en een tijdstip aan te geven hoe laat het opgehaald wenst te worden. Dit scheelt op moment van ophalen flink wat tijd en binnen mum van tijd zitten de gasten dan ook achter een versgebakken croissantje in de voortent.

Gemakkelijk maak je jouw eigen categorieën aan en richt je alles helemaal in naar je eigen zin. Heb je geen tijd of zin om dit zelf te doen? Wij helpen je graag met alles netjes online krijgen zodat je klaar bent om de gasten te ontvangen. Uiteraard kan dit ook geheel in eigen huisstijl.

Slimme software

Het klinkt allemaal simpel, maar in de praktijk zitten er nog wel wat haken en ogen aan. 

Zit er een maximaal aan het aantal take a way diners? Dit kan allemaal aangegeven worden. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat de snackbar bestelling tot een uur van tevoren gedaan kan worden. Tevens is het mogelijk om een berichtje te sturen vanuit de backoffice dat het klaar staat.

Talenmodule

Heb jij gasten uit het buitenland op jouw bedrijf? Neem dan als extra optie de talenmodule. Met de talenmodule kun je animatieprogramma’s zowel in het Nederlands als in het Duits, Frans of Engels direct exporteren naar papier, website of app.

Wat kost het?

De prijs van de Recreatheek is afhankelijk van de duur van je abonnement en de eventuele extra modules die je hierbij wilt gebruiken. Wil je een offerte op maat voor jouw bedrijf? Laat het ons weten en wij sturen je een gedetailleerde offerte toe.

Interview

Wat gebruikers van de Recreatheek vinden

Zij werken er al mee

(en nog vele anderen)

Klaar om jouw animatieprogramma naar het volgende niveau te brengen?

Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken!

Enthousiast? Wij geven je graag een demo!