Urenregistratie

Sinds enkele jaren eist de Inspectie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid dat je als werkgever of inlener van animatiepersoneel van iedereen een deugdelijke urenregistratie van het gehele animatieteam bijhouden. Het gaat dan om alle activiteiten inclusief voorbereiding en opruimtijd. Op de website van SZW (www.inspectieszw.nl) staat letterlijk;

“De verantwoordelijkheid voor deze urenregistratie ligt bij de inlener van het animatiepersoneel, wanneer de inlener het gezag over het personeel heeft. In dit geval dus de camping, het vakantiepark of het pretpark dat mensen inhuurt bij een animatiebedrijf”

Deze urenregistratie moet uitwijzen wie wat wanneer heeft uitgevoerd. Deze registratie dient inclusief voorbereiding, uitvoering en opruimen inzichtelijk te zijn. Dit is in de Recreatheek gemakkelijk te realiseren. Zodra je animatieprogramma gereed is heb je de mogelijkheid om aan alle activiteiten personeel te koppelen. Je stelt zelf in hoe lang een activiteit duurt en welke voorbereidingstijd en opruimtijd hiervoor nodig is. Ben je klaar met het koppelen van jouw animatieteam aan de activiteiten, dan beschik je over een gedetailleerde urenplanning. Na afloop van de activiteit kun je eventueel nog zaken bijstellen zodat de planning ook echt een registratie van de daadwerkelijk gewerkte uren is.
Deze personeelsplanning en urenregistratie is goedgekeurd door de Inspectie van SZW.

Wat kost het?

We bieden de module Reserveren, Bestellen of Programmeren aan in een Basis, Pro en Expert pakket. Kies welke je het meeste nodig hebt. Wij adviseren je graag om te kijken welke tijdswinst je kunt behalen met onze modules. 

Interview

Wat gebruikers van de Recreatheek vinden

ZIJ WERKEN ER AL MEE
(en nog vele anderen)

Klaar om jouw animatieprogramma naar het volgende niveau te brengen?

Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken!

Enthousiast? Wij geven je graag een demo!