Urenregistratie

Sinds enkele jaren eist de Inspectie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid dat je als werkgever of inlener van animatiepersoneel van iedereen een deugdelijke urenregistratie van het gehele animatieteam bijhouden. Het gaat dan om alle activiteiten inclusief voorbereiding en opruimtijd. Op de website van SZW (www.inspectieszw.nl) staat letterlijk;

“De verantwoordelijkheid voor deze urenregistratie ligt bij de inlener van het animatiepersoneel, wanneer de inlener het gezag over het personeel heeft. In dit geval dus de camping, het vakantiepark of het pretpark dat mensen inhuurt bij een animatiebedrijf”

Deze urenregistratie moet uitwijzen wie wat wanneer heeft uitgevoerd. Deze registratie dient inclusief voorbereiding, uitvoering en opruimen inzichtelijk te zijn. Dit is in de Recreatheek gemakkelijk te realiseren. Zodra je animatieprogramma gereed is heb je de mogelijkheid om aan alle activiteiten personeel te koppelen. Je stelt zelf in hoe lang een activiteit duurt en welke voorbereidingstijd en opruimtijd hiervoor nodig is. Ben je klaar met het koppelen van jouw animatieteam aan de activiteiten, dan beschik je over een gedetailleerde urenplanning. Na afloop van de activiteit kun je eventueel nog zaken bijstellen zodat de planning ook echt een registratie van de daadwerkelijk gewerkte uren is.
Deze personeelsplanning en urenregistratie is goedgekeurd door de Inspectie van SZW.

Talenmodule

Heb jij gasten uit Duitsland op jouw bedrijf? Neem dan als extra optie de talenmodule. Met de talenmodule kun je animatieprogramma’s zowel in het Nederlands als in het Duits direct exporteren naar papier, website of app.


Het is natuurlijk ook mogelijk om programma’s aan te maken in het Engels of Frans.

Wat kost het?

De prijs van de Recreatheek is afhankelijk van de duur van je abonnement en de eventuele extra modules die je hierbij wilt gebruiken. Wil je een offerte op maat voor jouw bedrijf? Laat het ons weten en wij sturen je een gedetailleerde offerte toe.

Interview

Wat gebruikers van de Recreatheek vinden

ZIJ WERKEN ER AL MEE
(en nog vele anderen)

Klaar om jouw animatieprogramma naar het volgende niveau te brengen?

Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken!