Reserveren

Of je nu fietsen wilt verhuren, de minigolf wilt laten reserveren of de gasten vooraf laten aanmelden voor het zwembad. Het kan allemaal in de Reserveermodule.

Gemakkelijk maak je jouw eigen categorieën aan en richt je alles helemaal naar wens in. Heb je geen tijd of zin om dit zelf te doen? Wij helpen je graag met alles netjes online krijgen zodat jij aan de slag kan!

Slimme software

Een fiets verhuren klinkt simpel, maar in de praktijk zitten er nog wel wat haken en ogen aan. Hoeveel fietsen zijn er eigenlijk beschikbaar? Kan ik mijn voorraad invoeren en welke fiets heeft welk nummer? Hoe staat het met de beschikbare fietsen en worden de fietsen wel efficiënt verhuurd zodat er zo min mogelijk stil staan? Daar houd onze software natuurlijk rekening mee en in het planbord zie je precies wat er is verhuurd. Is een fiets een dag bij de fietsenmaker? Je haalt hem gemakkelijk uit de voorraad en voorkomt dat fietsen verhuurd worden die niet beschikbaar zijn.

Ook bij verschillende andere faciliteiten kun je de reserveermodule gebruiken. Denk hierbij aan het reserveren 

Planbord voor alle reserveringen

Alle reserveringen worden overzichtelijk getoond in het planbord. Je kunt het zelf zo inrichten dat de fietsverhuur alleen de reserveringen van de fietsen kan zien en dat het zwembad alleen de reserveringen van het zwembad inzichtelijk heeft
. Ook kun je aan iedere categorie een andere betaalmethode koppelen. Super handig als je kasstromen wilt scheiden. 
Werk je toch liever met papier? Met een druk op de knop print je alle reserveringen voor een bepaalde dag.

Talenmodule

Heb jij gasten uit Duitsland op jouw bedrijf? Uiteraard is de horeca module ook beschikbaar in het Duits.


Mocht het nodig zijn, dan kun je ook kiezen voor Engels of Frans.

Interview

Wat gebruikers van de Recreatheek vinden

Wat kost het?

We bieden de module Reserveren aan in een Basis, Pro en Expert pakket. Zo kun je al beginnen met ons reserveringssysteem vanaf €375,- per jaar!

Zij werken er al mee

(en nog vele anderen)

Klaar om jouw animatieprogramma naar het volgende niveau te brengen?

Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken!

Enthousiast? Wij geven je graag een demo!